One-pager

Single-page design als alternatief voor standaard websites

Wat is een one-pager?

Gewone websites lijken op traditioneel geprinte media. Bij het zoeken naar informatie en inhoud gaat de gebruiker van pagina naar pagina – je klikt online door de navigatie, alsof je door een papieren magazine zou bladeren.

Bij one-page website design, ook wel single-page website design of pageless design genoemd, wordt de gewoonte van het “van pagina naar pagina klikken” doorbroken en wordt een andere structuur gekozen: de website heeft maar één pagina. Alle relevante informatie die je normaal gesproken op verschillende subpagina’s zou vinden, staat nu op een enkele pagina. Zonder door te klikken zien gebruikers alle belangrijke content en de navigatie door de one-page website is heel gemakkelijk.

De kracht van een one pager

One-pager - alle inoud op één pagina.

Professioneel design - inclusief logo en volledige huisstijl.

Kopteksten - pakkende one liners.

WordPress - het populaire content management systeem.

Advies over promotie - een online marketingstrategie.

100% responsive – werkt ook op mobiel en tablet.

Support en onderhoud – backups, veiligheid en updates.

Vaste prijs – backups, veiligheid en updates.

Hoe werkt het?

Voorbereiding
We bespreken samen alle wensen. Wat moet je regelen voor een nieuwe website? Ik denk met je mee.
Plannen
We plannen ongeveer een maand van tevoren een datum in waarop we gaan bouwen. Zo heb je genoeg tijd om teksten te schrijven, foto's aan te leveren en eventueel een moodboard te maken. Het kan zijn dat ik tussendoor contact met je opneem wanneer er eventuele vragen zijn.
Bouwen
Op de bouwdag werk ik keihard aan je website. Tussendoor is er voldoende ruimte voor jouw feedback en inbreng. Aan het eind van de dag heb je een unieke website! Vanaf nu kun je met je eigen login zelf gemakkelijk je website updaten.

Wil je jezelf beter online presenteren?

Sites bouwen, hosten en onderhouden

Een site van mij is altijd een optimale combinatie van techniek, design en tekst.

Naast design en inhoud is het belangrijk dat jouw website werkt. Ik lever dan ook een goed werkende 100% responsive website op, die goed te delen is op social media, veilig is en snel.

Professionele fotografie

Strakke interieurfoto’s van jouw kantoor, spontane, authentieke portretfoto’s van jezelf en je personeel?

Commerciële productfotografie en de processen stoer vastgelegd? Als professioneel fotograaf breng ik jouw hele bedrijf of event mooi, eigentijds en efficiënt in beeld. Ik vertel jouw verhaal in foto & video met helder licht, strakke lijnen en spannende composities.

Digitale beeldbewerking

Een foto is nooit 100% perfect. Op het eerste gezicht lijkt hij misschien in orde, maar de vraag is of de foto voldoet aan het beeld dat jouw bedrijf naar voren wil brengen. Om deze reden past iedere beroepsfotograaf beeldbewerking toe. Ook ik. Zo kan ik met kleuroptimalisatie donkere binnenruimtes oplichten of door te spelen met kleurverzadiging een beeld aantrekkelijker maken.

Maar ook door licht en schaduw te optimaliseren en ongewenste of afleidende voorwerpen te verwijderen of vervangen creëer ik meer rust in een beeld. En dat komt de foto altijd ten goede.