Verbind en groei met onze internetdiensten

We werken nauw samen met u als klant om een op maat gemaakte WordPress-oplossing te ontwikkelen die perfect aansluit bij uw visie en merkidentiteit. Of het nu gaat om een eenvoudige blog, een complexe e-commerce winkel of een dynamische bedrijfswebsite, we hebben de expertise en ervaring om het waar te maken.

Group 8Created with Sketch.

Verkenning & Strategie

Van idee naar concept

Voordat we beginnen met het maken van jouw website, is het essentieel om duidelijke doelstellingen te definiëren. Wat willen we bereiken met jouw website? Wil je producten verkopen, leads genereren, informatie verstrekken of jouw merk promoten? Het identificeren van uw doelstellingen zal helpen om de juiste functionaliteiten en inhoud voor jouw website te bepalen.

Ontwerp

Een goed uitziende, gebruiksvriendelijke website

Het ontwerp en de lay-out van jouw website hebben een grote invloed op de gebruikerservaring. Het moet professioneel, aantrekkelijk en gemakkelijk te navigeren zijn. We denken na over de kleuren, typografie, afbeeldingen en de algehele visuele hiërarchie van de pagina’s. Ook zorgen we ervoor dat het ontwerp responsief is, wat betekent dat het goed wordt weergegeven op verschillende apparaten, zoals desktops, tablets en smartphones.

Ontwikkel

Iedere website is uniek. Wij bouwen een website blok voor blok.

We bepalen welke functionaliteiten jouw website nodig heeft om aan de doelstellingen te voldoen. Dit kan onder andere het integreren van e-commerce, contactformulieren, blogsecties, sociale media-koppelingen of een zoekfunctie omvatten. We selecteren de juiste tools en platforms om deze functionaliteiten te implementeren en zorgen ervoor dat ze goed werken en gemakkelijk te gebruiken zijn.

Prestaties & Snelheid

Meten is weten.

Het opzetten van een website is een iteratief proces. We zorgen ervoor dat we regelmatig tests uitvoeren om de prestaties van jouw website te evalueren. Tools zoals Google Analytics gebruiken we om inzicht te krijgen in het gebruikersgedrag, conversies en andere statistieken. Zo kunnen we eventuele pijnpunten identificeren en verbeteringen aan te brengen in jouw website.

Onderhoud & ondersteuning

De laatste updates, altijd back-ups en goed beveiligd.

Een succesvolle website vereist continu onderhoud en updates. We werken regelmatig de inhoud bij, installeren beveiligingspatches en eventuele technische problemen lossen we op. We houd jouw website fris en relevant, zodat bezoekers blijven terugkomen.

Hosting

WordPress hosting op maat.

Hosting is de essentiële basis voor het online zichtbaar maken van een website. Het biedt de nodige opslagruimte en bandbreedte om een site toegankelijk te maken voor bezoekers. Daarom zorgen wij voor betrouwbare hosting en dat is cruciaal is voor een soepele gebruikerservaring en het succes van een online onderneming.

Meer weten?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contactformulier